Recensies

Recensies


What people say.
Heel fijn !
Hilda van Vliet

Tijdens de training bij GrowFurther! word je optimaal voorbereid op de sollicitatieprocedure van (in mijn geval) KLM. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten en wist ik naar welke competenties ze o.a. op zoek zijn. Met behulp van deze cursus en alle tips die ik van Hans heb gekregen ben ik nu door de Meet&Greet ronde heen gekomen. Helemaal top dus en zeker een aanrader !

Aangenomen bij klm
Carola

Ik vloog al 10 jaar voor transavia maar was toch erg nerveus voor de pittige klm sollicitatieprocedure..en wilde mij daarom extra goed voorbereiden..ik heb 3uur samen met hans geoefend voor de motivatie pitch,discussies in het engels en vragen voor het cbi en dit heeft mij een hele zelfvertrouwen boost gegeven..met als resultaat dat ik ben aangenomen!!! Tijdens mijn selectieprocedure kwamen meerdere vragen die ik hans geoefend had aan bod.. ook heb ik veel aan het naslagwerk gehad. Ik kan iedereen deze 1 op 1 training aanraden!!!

Aangenomen!
Liesbeth

Als voorbereiding voor senior purser selectie gesprek 2 uur bij Hans geoefend aan mijn voorbeelden. Hans heeft mij goede en bruikbare tips gegeven, die ook in het gesprek naar voren kwamen, hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan en voelde ik me steeds zekerder worden. Dankjewel.

Aangenomen!
Marleen

Dat ik ben aangenomen heb ik zeker voor een groot deel aan Hans te danken. De KLM selectie is lastig dus een goede voorbereiding is erg belangrijk. Ik ben blij dat ik voor Hans heb gekozen, want hij observeert en luistert goed waardoor ik echt goede feedback heb ontvangen! Bovendien is hij iemand die echt weet waar hij het over heeft (KLM vlieg- en trainingervaring!) Absoluut een aanrader!

KLM sollicitatie
Daisy

Zeer leerzame cursus gehad voor mijn sollicitatie bij KLM....ondanks dat ik al jaren vlieg voor Transavia wilde ik mij goed kunnen voorbereiden voor de keiharde selectie van KLM. Met succes want heb net gehoord dat ik ben AANGENOMEN! Informatief en je krijgt een mooi zelfbeeld van je competenties en ontwikkelpunten. Ook word er gewerkt aan hoe je een sterke pitch opbouwt. Je sollicitatie outfit word beoordeeld met een professionele blik. Aanrader voor als je goede indruk wilt maken bij ELKE Airline!

Leave Your Review