Recensies

Recensies


What people say.
Voorbereiding promotiegesprek SP
Ruby

Ik kwam op advies bij Hans terecht omdat ik volgens mijn adviseur een concrete coach nodig had😄. Op kort termijn kon ik bij Hans terecht om het promotiegesprek te oefenen. Ik kreeg zeer bruikbare feedback en alle besproken onderdelen kwamen aan de orde tijdens het gesprek! Hans is een professionele, ervaren concrete coach. Zeer aan te bevelen. Ik ben positief door de selectie gekomen!🍾

Van harte aan te bevelen!
Maria

Ik kan een cursus bij Hans van harte aanbevelen! Er is natuurlijk maar 1 KLM, dus ik wilde er alles aan doen om goed voorbereid voor de dag te komen. Hans is zeer prettig en stelt je op je gemak. Alle mogelijke vragen komen aan bod, en je wordt goed voorbereid op de groepsopdracht. Ook al kun je thuis zelf vragen voorbereiden, door deze cursus te doen heb je net even wat meer zelfvertrouwen op de grote dag zelf, dat straal je uit, en dat kan net het verschil maken tussen wel of niet aangenomen te worden! Dankjewel Hans, mijn sollicitatie heeft een goed gevolg gehad: binnenkort vlieg ik ook bij KLM! 🙂

Aangenomen
Annemarie

Hele fijne en persoonlijke training gehad bij Hans, waardoor ik goed voorbereid was en wist wat mij te wachten stond, mede door de vragen die hij stelde die ook terug kwamen bij het promotiegesprek.

Heel fijn !
Hilda van Vliet

Tijdens de training bij GrowFurther! word je optimaal voorbereid op de sollicitatieprocedure van (in mijn geval) KLM. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten en wist ik naar welke competenties ze o.a. op zoek zijn. Met behulp van deze cursus en alle tips die ik van Hans heb gekregen ben ik nu door de Meet&Greet ronde heen gekomen. Helemaal top dus en zeker een aanrader !

Aangenomen bij klm
Carola

Ik vloog al 10 jaar voor transavia maar was toch erg nerveus voor de pittige klm sollicitatieprocedure..en wilde mij daarom extra goed voorbereiden..ik heb 3uur samen met hans geoefend voor de motivatie pitch,discussies in het engels en vragen voor het cbi en dit heeft mij een hele zelfvertrouwen boost gegeven..met als resultaat dat ik ben aangenomen!!! Tijdens mijn selectieprocedure kwamen meerdere vragen die ik hans geoefend had aan bod.. ook heb ik veel aan het naslagwerk gehad. Ik kan iedereen deze 1 op 1 training aanraden!!!

Leave Your Review