Recensies

Recensies


What people say.
Aangenomen!
Liesbeth

Als voorbereiding voor senior purser selectie gesprek 2 uur bij Hans geoefend aan mijn voorbeelden. Hans heeft mij goede en bruikbare tips gegeven, die ook in het gesprek naar voren kwamen, hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan en voelde ik me steeds zekerder worden. Dankjewel.

Aangenomen!
Marleen

Dat ik ben aangenomen heb ik zeker voor een groot deel aan Hans te danken. De KLM selectie is lastig dus een goede voorbereiding is erg belangrijk. Ik ben blij dat ik voor Hans heb gekozen, want hij observeert en luistert goed waardoor ik echt goede feedback heb ontvangen! Bovendien is hij iemand die echt weet waar hij het over heeft (KLM vlieg- en trainingervaring!) Absoluut een aanrader!

KLM sollicitatie
Daisy

Zeer leerzame cursus gehad voor mijn sollicitatie bij KLM....ondanks dat ik al jaren vlieg voor Transavia wilde ik mij goed kunnen voorbereiden voor de keiharde selectie van KLM. Met succes want heb net gehoord dat ik ben AANGENOMEN! Informatief en je krijgt een mooi zelfbeeld van je competenties en ontwikkelpunten. Ook word er gewerkt aan hoe je een sterke pitch opbouwt. Je sollicitatie outfit word beoordeeld met een professionele blik. Aanrader voor als je goede indruk wilt maken bij ELKE Airline!

Aangenomen
Jassie

Dikke 10 krijgt Hans! Aangenomen en wat een top training. Ik raad het iedereen aan: je wordt zeker en je krijgt handige tips. Hans weet waar hij het over heeft en zelfs na de training stuurt hij apjes en berichtjes met tips en handvaten. Je neemt je competenties door en oefent met hem. Ik heb zelf een 1 op 1 training gedaan met Hans, ik raad iedereen Hans aan. En nu vieren dat ik mag vliegen! Dank Hans!

Aanrader!
Nick

De training van Growfurther heeft er zeker aan bijgedragen dat ik ben aangenomen bij KLM! Hans geeft een duidelijke uitleg van wat je per ronde kan verwachten en waar je op moet letten. Bij de Meet & Greet, de Serious Game en het laatste interview wist ik precies wat de recruiters zochten. Ik kan iedereen aanraden om een training te volgen bij Growfurther. Het heeft mij in ieder geval geholpen om soepel het sollicitatieproces te doorlopen.

Leave Your Review