Sollicitatietraining stewardess

Sollicitatietraining stewardess

Wil je solliciteren naar de baan van stewardess of steward en ben je uitgenodigd voor de selectiedagen? Voor een positief resultaat is het belangrijk dat je je optimaal voorbereidt en dat je kunt laten zien te beschikken over de juiste uitstraling en eigenschappen.

Bij GrowFurther! krijg je een gedegen sollicitatietraining. Je wordt intensief begeleid en voorbereid door een ervaren trainer/coach die precies weet waaraan jij moet voldoen. Voor de KLM sollicitatie focussen we op de volgende selectie onderdelen: de eerste indruk en kennismaking ‘Meet & Greet’, het groepsgesprek in het Engels,  de groepsopdracht ‘Serious Game / Destination Unknown’  en het CBI interview.

Door de training krijg je meer zelfinzicht en word je jezelf bewust van je kwaliteiten en uitdagingen. Je leert hoe je je het beste kan presenteren en antwoord geven op de belangrijkste vraag: wat maakt jou zo geschikt voor deze baan?

Na afloop kom je goed beslagen ten ijs en kun je met zelfvertrouwen aan de selectie meedoen. Je weet wat je te wachten staat en wat er van je verwacht wordt. Uiteindelijk zullen de recruiters beoordelen of je de geschikte kandidaat bent die ze zoeken en of je voldoet aan de gestelde functie-eisen van de luchtvaartmaatschappij.

Trainingen vinden plaats in klein groepsverband of zijn individueel, afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal kandidaten.