Sollicitatietraining stewardess

Sollicitatietraining stewardess

Wil je solliciteren naar de baan van Cabin Attendant en ben je uitgenodigd voor de selectiedagen? Voor een positief resultaat is het belangrijk dat je je optimaal voorbereidt en dat je kunt laten zien te beschikken over de juiste uitstraling en eigenschappen.

Bij GrowFurther! krijg je een gedegen sollicitatietraining. Je wordt intensief begeleid en voorbereid door een ervaren trainer/coach. Voor de KLM selectie focussen we op de volgende onderdelen: de eerste indruk en kennismaking ‘Meet & Greet’, het groepsgesprek in het Engels, de groepsopdracht en het CBI interview.

Door de training krijg je meer zelfinzicht en word je je bewust van je kwaliteiten en uitdagingen. Na afloop kom je goed beslagen ten ijs en kun je met zelfvertrouwen aan de selectie meedoen. Je weet wat je te wachten staat en wat er van je verwacht wordt. Uiteindelijk zullen de recruiters beoordelen of je de geschikte kandidaat bent die ze zoeken en of je voldoet aan de gestelde functie-eisen van de luchtvaartmaatschappij.

Trainingen vinden plaats in klein groepsverband of zijn individueel, afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal kandidaten.