Training promotiegesprek en rollenspel Purser / Senior Purser

Training promotiegesprek en rollenspel Purser / Senior Purser

Wil je graag doorgroeien in je baan als CA en Purser of SP worden? Je MPI halen of ambieer je een nevenfunctie?  Er is volop doorstroom en dus mogelijkheden om promotie te maken. Daarom nu de tijd om je kans te pakken! Volg voor een succesvol optreden tijdens je sollicitatie een gerichte training voor het rollenspel en promotiegesprek.

Misschien is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt of weet je niet precies wat je moet verwachten op een selectiedag. Ook na een succesvol MPI of afronden van de Management Modules ABC/DEF is het niet vanzelfsprekend dat je geselecteerd wordt. Bij de uiteindelijke selectie zul je het moeten waarmaken en laten zien dat je beschikt over de juiste competenties voor de functie!

Uit cijfers blijkt dat iets meer dan de helft van de kandidaten voor de functie van P of SP aangenomen wordt. Weet je daarom te onderscheiden en een positieve indruk te maken! Het is belangrijk dat je je terdege voorbereidt en een reëel zelfbeeld hebt. Door een gedegen coaching, jezelf goed leren presenteren en te oefenen kom je goed beslagen ten ijs!

De belangrijkste vragen die je allereerst moet kunnen beantwoorden: waarom wil ik deze functie eigenlijk zo graag? Wat maakt mij zo geschikt? Heb ik een goed beeld van de functie? Wat zoekt het bedrijf? Een training bij GrowFurther! helpt je deze vragen te beantwoorden door intensieve coaching en begeleiding en je optimaal voor te bereiden op de selectie en het rollenspel.

Tijdens de trainingen voor het promotiegesprek en rollenspel wordt je je bewust gemaakt van je sterke kanten, waarin je je wilt ontwikkelen en waar dus je ook uitdagingen liggen. Hier wordt uitgebreid bij stilgestaan en krijg je eerlijke feedback.

Pak ook je kans! Neem contact op voor meer informatie en om de diverse mogelijkheden te bespreken!