Info

Info

Ik ben Hans van der Eijk, sinds 1986 in dienst bij KLM. Indertijd begonnen als steward en heb vervolgens de stappen gemaakt naar Assistent Purser, Purser en sinds 1995 ben ik Senior Purser.

De afgelopen jaren heb ik nevenfuncties gehad bij KLM Cabin Crew Management als Unit Manager en bij KLM Inflight Learning & Development als gastvrijheids-, communicatie- en gedragstrainer. Als zodanig heb ik veel mensen gecoacht in hun loopbaan en begeleid op hun carrièrepad.

Met de opgedane kennis en ervaring kan ik je coachen en begeleiden in je sollicitatie naar je nieuwe baan in de luchtvaart of je promotiestap. Ik weet wat er van je gevraagd wordt en waar op gelet wordt. Zo kan ik je optimaal voorbereiden op de selectiegesprekken en rollenspelen.

De training/coaching vindt in Nieuw-Vennep of Hoofddorp plaats.
Tarieven op aanvraag.

T 06-29523994
KvK nr 68568096
BTW nr 1124.45.104.B.03