Info

Info

Ik ben Hans van der Eijk, sinds 1986 in dienst bij KLM. Indertijd begonnen als steward en heb vervolgens de stappen gemaakt naar Assistent Purser, Purser en sinds 1995 ben ik Senior Purser.

De afgelopen 11 jaar heb ik nevenfuncties gehad bij Cabin Crew Management als Unit Manager bij de 1- en 2-bandersector en kadersector. De laatste zes jaar heb ik bij Inflight Learning & Development gewerkt als gastvrijheids-, communicatie- en gedragstrainer. Als zodanig heb ik veel mensen gecoacht in hun loopbaan en begeleid op hun carrièrepad.

Met de opgedane kennis en ervaring kan ik je coachen en begeleiden in je sollicitatie naar je nieuwe baan in de luchtvaart of je promotiestap. Ik weet wat er van je gevraagd wordt en kan je zo optimaal voorbereiden op de selectiegesprekken en rollenspelen.

De training/coaching vindt in principe in de buurt van Schiphol plaats.

T: 06-29523994
KvK-nr.: 68568096
BTW-nr.: NL112345104B01